SzállodaCenter
Budapest
Közép-Magyarország
Balaton
Dél-Dunántúl
Dél-Alföld
Észak-Magyarország
Közép-Dunántúl
Észak-Alföld
Nyugat-Dunántúl
 
 
 
Hirdetések:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Camelot Club Hotel & Étterem ***

        
Cím:
Régió: Közép-Magyarország
2600, Vác
07. hrsz.

Elérhetőségek:
Telefon: +36-27-308-310
Mobil: +36-20-665-8170
Fax: -
E-mail: camelot@dunaweb.hu
Web: http://www.camelothotel.hu/
Leírás:

Köszöntjük a Camelot Club Hotel *** és Étteremben!

GPS koordináta: É 47,8155 K 19,070

Szálloda

 

Szobatípusok:

A szálloda 20 szobája 57 fő befogadására képes különböző beosztásban. Minden szoba fürdőszobás, berendezése egységesen követi a rusztikus stílust. Felszereltségük alapterületüktől függően változó, azonban mindben megtalálható alapfelszereltségként a légkondicionáló berendezés, a televízió, a kialakított wifi rendszer korlátlan internethasználattal.

 

Kétágyas szoba:

3 db kétágyas szobával rendelkezünk, melyek szállodánk első emeletén kerültek kialakításra. Zuhanyzófülkések, wc-vel ellátottak. Egyik részük dunai panorámás, másik részük az erdővel borított domboldalon futó útra néz.

 

Franciaágyas szoba:

 9db franciaágyas szobával rendelkezünk, melyek szállodánk első emeletén kerültek kialakításra. Zuhanyzófülkések, wc-vel ellátottak. Egyik részük dunai panorámás, másik részük az erdővel borított domboldalon futó útra néz.

 

 

Négyfős családi szobák:

4 db nagy alapterületű, családok, barátok elszállásolására kialakított zuhanyzós szoba szállodánk első emeletén. Négyágyas szobáink lengőajtóval elválasztott két helységből állnak, az egyik francia ágyas, a másik két külön ágyas, közös fürdőszobával.

Ötfős családi szoba: 3 db nagy alapterületű, egy légterű, 5-6 fő befogadására alkalmas családi szoba. Elsősorban baráti társaságok és gyermekekkel érkező vendégeink számára kialakított zuhanyzós első emeleti szobák.

 

Nászutas lakosztály:

Legimpozánsabb szobánk a nászutas lakosztály, ahol vendégeink átérezhetik az élet ritka pillanatainak szépségét, élvezhetik a dunai táj festőiségét, a naplementék vöröslő csodáit. Tágas, Dunára néző szoba baldachinos ággyal. Teljes fürdőszobai felszereltségéhez hozzátartozik a nagyméretű fürdőkád és a számzáras széf.

 

 

Szobaárak .
 
 
 
Kétágyas szoba  13.000 Ft/szoba reggelivel 2 főre
 
Kétágyas szoba  10.000 Ft/szoba reggelivel 1 főre
 
 
 
4 ágyas családi szoba 20.000 Ft/szoba reggelivel
 
 
 
5 ágyas családi szoba 25.000 Ft/szoba reggelivel
 
 
 
Nászutas lakosztály 20.000 Ft/lakosztály reggelivel
 
 
 
                          Idegenforgalmi adó: 300 Ft/ éj/ fő
 
 
 
 
 
Szobakapacitás:
 
 
 
Szállodánk 20 szobájában 57 fő elszállásolására van lehetőség.
 
12 db kétágyas szoba  ( 9 db franciaágyas, 3 db külön ágyas)
 
  4 db négyágyas szoba
 
  3 db ötágyas szoba
 
  1 db lakosztály
 
 
 
A szobákat délután 2 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10 órakor kell elhagyni.
 
 
 
 
 
Szobafoglalás:          camelot@dunaweb.hu     tel/fax: 06 27 308 310   www.camelothotel.hu
 
 
 

Étterem

A vidéki otthon varázslatos hangulatát idéző éttermünk 80 fő befogadására képes egy időben. Ételeink szigorúan ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagból készülnek mesteri fokon. A tradicionális magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha különlegességei is képviseltetik magukat étlapunkon. A gasztronómiai élvezetek teljessé tételéhez ajánljuk a kiváló magyar borok közül a Bújdosó Pincészet és a Vylian Pincészet borkínálatát. Míg télen a kandalló halk mormolása szolgál kísérőként az étkezések során, addig nyáron az élőzene vidám és könnyed hangjai szórakoztatják a falatozókat.

A meleg beköszöntével a 40 fős nyitott teraszunk a leglátogatottabb hely épületünkben. Páratlan panorámája a végtelenség könnyed érzését árasztja lelkünkben. Egyszerre lehetünk részesei annak a csodának, melyet a Visegrádi-helység, a Duna és a park látványának együttese adhat.

 

Grillterasz

A közvetlen vízparti helyszín a mesés látvány mellett hangulatos, könnyed, kötetlen felüdülést ígér mind a szárazföldről, mind a vízi úton érkező vendégeink számára. Itt minden érzékszervünkkel végigkísérhetjük, ahogyan ételeink elkészülnek. A klasszikus grillételek és sült ételek egyaránt szerepelnek kínálatunkban. Grillteraszunk idényjelleggel működik vasárnaponként, igénybe vételéhez előzetes telefonos egyeztetés ajánlott.

 

 

 

 

 

 

 

Különterem:

Különtermünk - mely az első emeleten kapott helyet -, 50 főig ideális helyszínt biztosít kisebb esküvőknek, konferenciáknak, céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek (outdoor-indoor), üzleti megbeszéléseknek, különböző típusú családi összejöveteleknek egyaránt. A terem légkondicionált, audiovizuális eszközökkel felszerelt, természetes megvilágítását a nagy felületű, Dunára néző üvegablakok garantálják. Igény szerint flip-chart táblát, vetítővásznat, internet hozzáférést biztosítunk.

Borospince

Rendezvényeink további helyszínéül szolgál a 3 db, egyenként 40 fő befogadására alkalmas borospince hatású helyiség. Kiváló klímájának köszönhetően nyáron nagyon kedvelt mind céges, mind családi rendezvényeik alkalmával.

Rendezvénysátor

Nagy létszámú esküvők alkalmával megfelelő helyszínt biztosít 80-220 fős, osztható rendezvénysátrunk, mely igény szerint alakítható és berendezhető, díszítéséhez megfelelő szakemberek állnak rendelkezésre.

Esküvők

A Camelot Club Hotel*** romantikus és jól szervezett esküvőinek hírneve méltán ismert a régióban. A meghitt pillanatok bensőséges hangulatához méltó keretet ad a táj természetes szépsége, a százéves fák ágainak halk suhogása, a Duna hullámainak lágy csobbanása.  Az esküvőszervezés időigényes, aprólékos és nem kevés tapasztalatot igénylő feladatát szívesen vállaljuk át az ifjú pártól részben vagy teljes egészében. Jól képzett szakembergárdánk minden igényt kielégítően áll rendelkezésre a kívánt szolgáltatások függvényében.

A Camelot Club Hotel*** 4 helyszínt biztosít a násznép számára a létszámtól és a felmerülő igényektől függően:

Éttermünk 80 fő befogadást teszi lehetővé

Különtermünk 50 főig ideális megoldás

Rendezvénysátrunk 80-220 fő befogadóképességű

Állóhajónk kisebb létszámú állófogadások, svédasztalos rendezvényekhez ideális. Legénybúcsúk, születésnapi zsúrok és partik, céges rendezvények, oktatások kedvelt helyszíne.

 

Természeti adottságainknak köszönhetően a pár érkezhet hajóval vagy éppen hintóval, de helikopterrel is. A Duna-parti esküvői pavilonunk számos polgári szertartás helyszínéül szolgált már. A szertartás előtt lehetőséget nyújtunk a vendégvárás bonyolítására. Hogy az ünnep minden pillanatát felejthetetlenné tegyük, a szertartást követően számos izgalmas rituálé közül választhat a frissen egybekelt pár: tűzijáték, galambreptetés, kívánságlámpás eregetés a Dunán.

Ételeink és menüsoraink számtalan variációban állnak rendelkezésre az esküvői menüsor kialakításához.

Szabadidős tevékenységek

A szabadidő aktív és passzív eltöltéséhez a lehetőségek széles tárházát kínálja létesítményünk szárazföldön és vízen egyaránt.

Pingpongasztalunk a nagyobb mozgásigénnyel rendelkezők körében vált népszerűvé.

Bérelhető kerékpárjaink családi túrák kedvelt eszközei.

Parkunk hívogató csendje és nyugalma a kevésbé vállalkozó kedvűek részére nyújthat kikapcsolódást egy kellemes séta erejéig, melynek során megtekinthetik állatparkunk vidám lakóit.

A gyerekek öröméről a park bejáratánál épült fa játszóterünk gondoskodik.

A vízpart adta lehetőségeket kihasználva egy kisebb vízi birodalom kiépítését tervezzük. Kikötőnkben lehetőséget kínálunk jetski bérlésére, szerződött partnereink sétahajókázást és motorcsónaktúrát kínálnak.

Vendégeink rendelkezésére áll a 3X7 méteres, télen fűtött vizű medence.

A vadászat kedvelői a Börzsöny erdeiben hódolhatnak szenvedélyüknek.

A horgászoknak a környékbeli kisebb-nagyobb tavak valamint a Duna biztosít zsákmányt.

 

 

Kalandpark

2011. márciusában nyitott meg a Duna partján létesült, képzett szakemberek által működtetett Kalandparkunk, mely korosztályoknak megfelelően kialakított, összesen 49 akadályt magába foglaló magaslati kötél- és csúszdapályát foglal magába.

Mazsola pálya

erdei magaslati kötélpálya (3 éves kortól – 130 cm)
9 akadály- és csúszdapálya (45 és 25 m )

Junior pálya

erdei magaslati kötélpálya (130-150 cm)  9 akadály- és csúszdapálya (140 m)

Felnőtt pálya

erdei magaslati kötélpálya 150 cm fölött,  18 akadály- és csúszdapálya (140 m )

A 4 vagy annál több fős családi játék esetén a legkisebb játékos a vendégünk!

 Gazdag időtöltést kínáló program az egész család számára.

Csoportoknak, cégeknek  vállaljuk kültéri csapatépítő programok szervezését

15 főtől több helyszínen, 43 akadályon gyerek- és felnőtt csoportoknak egyaránt 3 órás programot kínálunk, (erdei magaslati kötélpálya, csúszdapálya, íjászat, famászás-ereszkedés)

Csapatépító tréningek  szerves része lehet a 6 főtől igényelhető szabadidős csapatjáték, a Paint Ball

Ha a testmozgás után jól esne egy kis harapnivaló, válogassanak az étterem és grillterasz kínálatából.

 

Állatpark

A legkisebbeknek és a várakozóknak a kötélpálya melletti állatsimogatót ajánlunk időtöltésként, ahol igazi állatritkaságok is találhatók, megismerkedhetnek itt dámszarvassal, rackajuhval, kecskével, csacsival, pónilóval. Ezen kívül a gyermekek megnézhetik a csíkos mókusokat, mangalica disznókat, törpe disznókat, és a cserfes papagájokat.

 

Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő időtöltést családbarát létesítményeinkben.

 

Camelot Club Hotel*** és Étterem.

 

           
           
           
         


Hirdetések:
 
 
 
 
 
 
Főoldal |  Keresés |  Szálláshelyek |  Éttermek |  Hírlevél |  Bemutatkozás |  Kapcsolat |  Fórum
Szálloda Center 2019 ©
Az oldal helyes megjelenítéséhez ajánlott képernyő felbontás: 1024x768 pixel.